Bocuse d’Or Europe, Stockholm 2014

Publisert 2014-10-15 | Oppdatert 2025-02-10

Skrevet av Stiftelsen Norsk Gastronomi

Den 7. – 8. mai 2014 i samarbeid med GastoNord på Stockholmsmessen, var Europa sine beste kokker samlet. Sverige fikk æren av å arrangere Bocuse d’Or Europe, Kokke-EM.


De best plasserte kokkene der ble direkte kvalifisert til Bocuse d’Or i Lyon, VM for kokker. Vår kandidat Ørjan Johannessen plasserte seg her med en gjev bronsemedalje og er dermed videre til konkurransen i Lyon 2015.

Tags

Bocuse d’Or Norge bistår våre kokker så godt vi kan på veien mot målet. Norge har opp gjennom årene sikret seg hele 13 medaljer i Verdensmesterskapet, med fem gull, fire sølv og fire bronse. Det er noe vi er utrolig stolte av!

Kontakt

post@norskgastronomi.no

Sosiale medier

Facebook
Instagram
LinkedIn