Årets Kokk-finalistene 2019

Publisert 2019-03-19 | Oppdatert 2025-02-21

Skrevet av Stiftelsen Norsk Gastronomi

Disse fem skal konkurrere om tittelen Årets Kokk 2019, og om å bli Norges nye representant i Bocuse d´Or. Konkurransen arrangeres i Mathallen i Oslo, tirsdag 24. september. 


Filip August Bendi (30)

Arbeidssted: Hotel Bristol, Oslo.⁣⁣⁣


Marius Dragsten Kjelsrud (25)⁣⁣⁣

Arbeidssted: Spiseriet, Stavanger.⁣⁣⁣


Øyvind Bøe Dalelv (29)

Arbeidssted: Statholdergaarden, Oslo.⁣⁣⁣


Håvard Werkland (24)

Arbeidssted: Speilsalen, Britannia Hotel, Trondheim.⁣⁣⁣


⁣⁣⁣Christian André Pettersen (29)

Arbeidssted: Mondo, Sandnes.⁣⁣⁣


Foto: Tom Haga // Stian Borch // Fredrik Ringe⁣⁣

Tags

Bocuse d’Or Norge bistår våre kokker så godt vi kan på veien mot målet. Norge har opp gjennom årene sikret seg hele 13 medaljer i Verdensmesterskapet, med fem gull, fire sølv og fire bronse. Det er noe vi er utrolig stolte av!

Kontakt

post@norskgastronomi.no

Sosiale medier

Facebook
Instagram
LinkedIn