ÅK17-kandidat: Christian Andre Pettersen

Publisert 2017-03-29 | Oppdatert 2025-02-13

Skrevet av Stiftelsen Norsk Gastronomi

Christian Andre Petteren fra Bodø, er en av fem kandidater som skal konkurrere om å bli Norges representant i Bocuse d’Or. Konkurransen finner sted i Mathallen 12. september. Her kan du se hvilke retter som kvalifiserte han til Årets Kokk 2017. 


Kort bio

Navn: Christian Andre Pettersen

Alder: 27 år

Nåværende stilling: Kjøkkensjef på Restaurant Mondo i Sandnes.


Hovedrett: «Land og hav»


Smårett: «Øst og vest»


Ganefryd: «Northern light»

Kandidatene til Årets Kokk 2017 ble vurdert på bakgrunn av en innsendelsesoppgave, hvor de ble bedt om å presentere tre personlige oppskrifter: En hovedrett «surf and turf» med Lerstangkylling fra Gårdsand i Vestfold, kombinert med enten norsk sjøkreps, kaldtvannsreker eller kongekrabbe, en smårett med beter fra Hasle Gård i Vestfold og en ganefryd med tørrfisk fra Lofoten.


Foto:

Matbilder – Fredrik Ringe

Profilbilde – Markus Jensen

mars 29th, 2017

Tags

Stiftelsen Norsk Gastronomi