Norske smaker
Inspirert av havet, kysten og barndommens smaker
– tolket gjennom norsk håndverk og jærsk natur.
SJØMAT
Krydderstekt fjordørret
Estragon, brunet smør og sprøtt surdeigsbrød
Syltet agurk
«Kingfish-remulade», kapers og sennepsfrø
Stilkblomkål fra Gilhus gård
Sprø grønnsaker og blomster
Luftig smørsaus
Fennikelpollen, sitron og blåskjell
SMAK AV HØST
Duo av Yellowtail Kingfish og fjordørret
Posjert i syrlig kraft og aromatisk olje
Taskekrabbe fra Sirevåg
Stikkelsbær og knutekål
Jærsk flora
Hageurter, blomster og sprø chips
Norsk «gazpacho»
Hvite rips, hylleblomst og grønn chili
...
LAM FRA JÆREN
Sprøstekt Kloster-lam «Naturelle»
Hvitløk og timian
Fransk pai på norsk
Confitert lammebog og skank
Skogsopp, persille og hvitløk
Purrestokk fra Sigurd på Ree
Crème fraîche, urter og sitron
Rødløk i variasjon
Sprø, syltet og karamellisert
Jærske grønnsaker
Aspargespotet, gulrøtter og erter
Luftig kålsmør med pepperrot
Lammesjy
Vill timian og bakt hvitløk
Foto: Stian Broch
