15. og 16. mars arrangeres Bocuse d’Or Europe i Marseille, Frankrike. Her finner du praktisk informasjon om konkurransen.
Denne artikkelen oppdateres fortløpende.
Jeg vil streame konkurransen!
I tradisjon tro produserer vi vår egen stream! Direkte fra BAMAs lokaler på Kalbakken i Oslo vil våre ekspertkommentatorer gi deg analyser og formidle det vi ser på skjermen underveis. Følg konkurransen via Nordic Food Life begge dager.
Hvor arrangeres konkurransen?
Marseille Chanot, Palais des congrès et des expositions
Rond Point du Prado
13008 Marseille – FRANCE
Hvor kan jeg kjøpe billett (publikum)?
Det vil være et eget område for norske supportere under konkurransen. Arrangør har annonsert at billettsystemet er klart fra 19. desember. Vi vil oppdatere informasjon her i tråd med dette.
Hvor kan jeg søke akkreditering (presse)?
Arrangør har meldt at de vil komme med mer informasjon om dette senest 19. desember. Vi oppdaterer så fort vi har mottatt mer info.
Selges det mat og drikke på konkurransearenaen?
Ja!
Hvor vil Norgesfesten finne sted?
Mer informasjon kommer.
Når skal de ulike teamene konkurrere?
Følg med på kjøkkentrekningen 19. desember.
Hvilke råvarer skal kandidatene bruke i konkurransen?
Per nå er det kun råvarene i fatoppgaven som er lansert. 19. desember avsløres råvarene kandidatene skal bruke tallerkenoppgaven. Informasjon om oppgaven oppdateres her fortløpende.
Når kåres vinneren av Bocuse d’Or Europe 2026?
Premieseremonien finner sted 16. mars, klokken 18.30
Kontakt Kulturmeglerne for pressehenvendelser
Kjersti Vikør: kjersti.vikor@kulturmeglerne.no
