Norsk duo
Fjord av smaker
Lettgrillet fjordørret, yellowtail kingfish & råreker
Syrlig & varm
Tindved, yuzu og jalapeño
Myk glede
Perletomat, nyr & fennikel
Fornyet klassiker
Lettbakt fjordørret & sitron
Gilhus Gård
Kingfish naturell, blomkålstilk & eple
Helt sprøtt
Smørporsjert blåskjell med Nduja
«Sandefjordsmør»
Grønn pepper & issider
...
Gode tradisjoner
«Torvestad Gaard on the bone»
Helstekt lammesadel med bakt hvitløk,
salvie & sitron
«Pithivier»
Braisert lammebog & skank
Morkel, spisskål & seter smør
Søt og sur
Confitert gulrot, aprikos & varme krydder
Hanasand
Myk mandelpotet, friske perletomater & alpeost
Jus flambé
Lammesjy tilsmakt med vin jaune & nyrer
Foto: BERRE /Morten Warholm Haugen
