Årets Kokk 2025 | Eli Anne Rosvold Sundset

Publisert 2025-10-09 | Oppdatert 2025-12-18

Skrevet av Stiftelsen Norsk Gastronomi

Norsk duo


 

Fjord av smaker


Lettgrillet fjordørret, yellowtail kingfish & råreker


Syrlig & varm


Tindved, yuzu og jalapeño


Myk glede


Perletomat, nyr & fennikel

 

Fornyet klassiker


Lettbakt fjordørret & sitron


 Gilhus Gård


Kingfish naturell, blomkålstilk & eple


Helt sprøtt


Smørporsjert blåskjell med Nduja


«Sandefjordsmør»


Grønn pepper & issider


...


Gode tradisjoner 


«Torvestad Gaard on the bone»


Helstekt lammesadel med bakt hvitløk,


 salvie & sitron


«Pithivier»


Braisert lammebog & skank


Morkel, spisskål & seter smør


Søt og sur


Confitert gulrot, aprikos & varme krydder


Hanasand


Myk mandelpotet, friske perletomater & alpeost


Jus flambé


Lammesjy tilsmakt med vin jaune & nyrer



Foto: BERRE /Morten Warholm Haugen

Tags

Bocuse d’Or Norge bistår våre kokker så godt vi kan på veien mot målet. Norge har opp gjennom årene sikret seg hele 13 medaljer i Verdensmesterskapet, med fem gull, fire sølv og fire bronse. Det er noe vi er utrolig stolte av!

Kontakt

post@norskgastronomi.no

Sosiale medier

Facebook
Instagram
LinkedIn