Årets Kokk 2015 – kandidatenes presentasjon

Publisert 2015-10-16 | Oppdatert 2025-02-12

Skrevet av Stiftelsen Norsk Gastronomi

Team CWD – Christopher W. Davidsen

Christopher W. Davidsen – fiskerett


Christopher W. Davidsen – kjøttrett


Christopher W. Davidsen – kjøttfat


Team CAP – Christian André Pettersen

Christian André Pettersen – fiskerett


Christian André Pettersen – kjøttrett


Christian André Pettersen – kjøttfat


Team Øyvind – Øyvind Bøe Dalelv

Øyvind Bøe Dalelv – fiskerett


Øyvind Bøe Dalelv – kjøttrett


Øyvind Bøe Dalelv – kjøttfat


Team Adrian – Adrian Løvold

Adrian Løvold – fiskerett


Adrian Løvold – kjøttrett


Adrian Løvold – kjøttfat


Team Bjerck – Adam Schive Bjerck

Adam Schive Bjerck – fiskerett


Adam Schive Bjerck – kjøttrett


Adam Schive Bjerck – kjøttfat


Team Jan-Erik – Jan Erik Hauge

Jan Erik Hauge – fiskerett


Jan Erik Hauge – kjøttrett


Jan Erik Hauge – kjøttfat


Vinner av beste Ganefryd, Christopher W. Davidsen


Vinner av beste identitet, Øyvind Bøe Dalelv


Vinner av Beste commis ble Håvard Christian Werkland (t.v.).

Her får han prisen av Årets Gull commis, Jimmy Øien (t.h.)


Alle bilder: Impulsfoto.no

Tags

Bocuse d’Or Norge bistår våre kokker så godt vi kan på veien mot målet. Norge har opp gjennom årene sikret seg hele 13 medaljer i Verdensmesterskapet, med fem gull, fire sølv og fire bronse. Det er noe vi er utrolig stolte av!

Kontakt

post@norskgastronomi.no

Sosiale medier

Facebook
Instagram
LinkedIn