Havets gull
Fjordørret & Yellowtail Kingfish
Havets Yin & Yang
Speket fjordørret
Sitrongress fra Bergsmyrene og grillet stilkblomkål
Råmarinert norsk kingfish
Råreker fra Lyngen og syrlig melon
Sprø rosettbakkels
Aromatisk milk punch
Stikkelsbær fra Røyse gård og jalapeno fra Stange
Gyllen duo
Fjordørret en croûte
Brunet smør og sitruspepper
Lettbakt norsk kingfish
Smørkokt purrestokk og persille
Gyllen perle
Gul perletomat fra Hanasand, galangal og piment
Saus «Ensoleillée»
Blåskjell, gul tomat og appelsin
...
Gårdens gull
Lam fra Torvastad
Lammesadel stekt på beinet
Med varme krydder
Gulrotblomst
Håndkuttet gulrot «Barigoule» og Kubbeost fra Hol
Tomat «Sofrito»
Rød perletomat fra Hanasand og piment d'Espelette
Sjysaus l'agneau
Balsamisk pæreeddik og aromatisk smør
---
Tourte d'agneau
Bog, nyrer og skank smaksatt kantarell, aromater
og smør fra Valmsnes Gård
Foto: Tom Haga
