ÅK17-kandidat: Rasmus J. Skoglund

Publisert 2017-03-29 | Oppdatert 2025-02-13

Skrevet av Stiftelsen Norsk Gastronomi

Rasmus J. Skolglund er en av fem kandidater som skal konkurrere om å bli Norges representant i Bocuse d’Or. Konkurransen finner sted i Mathallen 12. september. Her kan du se hvilke retter som kvalifiserte Skolglund til Årets Kokk 2017.


Kort bio

Navn: Rasmus Johnsen Skoglund

Alder: 27 år

Nåværende stilling: Mat og menyansvarlig for AMJ management i Bodø


Hovedrett: «Kylling og sjøkreps»


Smårett: «Norsk skog»


Ganefryd: «Sprø torsk med lun tørrfisk & beinmarg»


Kandidatene til Årets Kokk 2017 ble vurdert på bakgrunn av en innsendelsesoppgave, hvor de ble bedt om å presentere tre personlige oppskrifter: En hovedrett «surf and turf» med Lerstangkylling fra Gårdsand i Vestfold, kombinert med enten norsk sjøkreps, kaldtvannsreker eller kongekrabbe, en smårett med beter fra Hasle Gård i Vestfold og en ganefryd med tørrfisk fra Lofoten.


Foto: Fredrik Ringe

Tags

Stiftelsen Norsk Gastronomi