Årets Kokk

Årets Kokk er Norges viktigste matkonkurranse og arrangeres annet hvert år. Her konkurrerer landets dyktigste kokker om å bli Norges representant i Bocuse d’Or Europe og Bocuse d’Or.

Artikler


Bocuse d’Or 2025: Dette er råvarene!

Håvard Werkland, Årets kokk 2023, og teamet hans har de siste seks ukene utviklet og trent på råvarene fra fatoppgaven, som ble offentliggjort i begynnelsen av oktober.

Publisert 2024-11-21

Vinner av NM 2024 blir kandidat til Årets kokk 2025

Norske Kokkers Landsforening og Stiftelsen Norsk Gastronomi har fornyet samarbeidet, som gir vinneren av NM i Kokkekunst privilegert adgang til å være blant de utvalgte kandidatene til Årets kokk 2025. Samtidig vil sølvvinneren i Årets kokk 2025 få det æref...

Publisert 2024-05-25

Bocuse d’Or Norge bistår våre kokker så godt vi kan på veien mot målet. Norge har opp gjennom årene sikret seg hele 13 medaljer i Verdensmesterskapet, med fem gull, fire sølv og fire bronse. Det er noe vi er utrolig stolte av!

Kontakt

post@norskgastronomi.no

Sosiale medier

Facebook
Instagram
LinkedIn